CURSO DE CONDUCCIÓN DEPORTIVA

Drift N1 (4h)

Referencia: DRIFT1

FECHA CURSO

22 Octubre 2023

A concretar

9 a 13h

195€ / persona

Curso deportivo para controlar el derrape en vehículos de tracción trasera y aprender las técnicas básicas de sobreviraje y contravolante en este tipo de vehículos.

– Bienvenida y cumplimentación de seguros
– Posición de conducción y seguridad
– Habilidad al volante, anticipación y control del acelerador
– Control del sobreviraje y contravolante en curva simple
– Control del sobreviraje y contravolante en curvas enlazadas
– Técnicas de sobreviraje
– Conclusiones y entrega de diplomas

Aficionados y practicantes del deporte del motor que deseen mejorar el control del derrape.

Tracción trasera Nissan 370Z de 330Cv equipados con desconectadores de ABS, ASR y ESP.

Reserva tu plaza en este formulario

* Esta información puede estar sujeta a cambios de última hora.

Reserva del curs: Drift N1 (4h)
Referència: DRIFT1
Data del curs: 22 Octubre 2023
Horari: 9 a 13h
0,00 €

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ
En cas de cancel·lar la reserva amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat es retornarà el 100% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva entre 7 i 2 dies abans de l'activitat es retornarà el 50% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva 48 hores abans de l'activitat no s’abonarà cap import. En cas de voler posposar la reserva per dates posteriors es necessari avisar amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat, sinó s’aplicaran les penalitzacions anteriors.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
En cas de no arribar a un mínim d'inscrits o per motius de força major, es posposarà el curs per una nova data. En aquest cas el client pot decidir si vol mantenir la reserva per una nova data o vol l’abonament del curs.
*Motos: En cas de pluja abundant durant l’activitat o per motius de seguretat, es posposarà la part del curs pendent de realitzar per una nova data. En qualsevol cas es necessari presentar-se al circuit excepte si s’informa del contrari.

OBSERVACIONS
Els cursos de conducció es realitzen en circuit tancat i estan dissenyats per a tots els públics que disposin del carnet de conduir corresponent, amb experiència i que condueixen de forma habitual.
En cas de novells es recomana que tinguin una experiència mínima per tal d’aprofitar el curs. En cas de persones amb fòbies o pors al volant, o persones sense carnet o experiència es recomana realitzar el curs personal corresponent.
*Motos: Ús obligatori del material de seguretat i homologat: casc, jaqueta i pantalons (o mono), guants i botes (si no disposeu d’algun material consulteu al centre). Motocicleta en bon estat mecànic d’ús, amb ITV en vigor, pneumàtics en bon estat i pressions revisades, dipòsit ple i lliure de fuites.

*Aquest formulari és una reserva de plaça amb pagament amb data concreta per al curs seleccionat.

Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE en el Circuito Escuela FAST PARCMOTOR de Castellolí

¡Regalar emociones a los amantes de la conducción ahora es así de sencillo!

* Consulta las condiciones de reserva aquí.

Avísame: Drift N1 (4h)

*Este formulario es una pre-reserva. Una vez se asigne una fecha concreta, nos pondremos en contacto contigo para formalizar la reserva.

Avísame: Drift N1 (4h)

*Este formulario es una pre-reserva. Una vez se asigne una fecha concreta, nos pondremos en contacto contigo para formalizar la reserva.