CURS DE CONDUCCIÓ ESPORTIVA

Drift N1 (4h)

Referència: DRIFT1

DATA CURS

13 Juliol 2024

A concretar

9 a 13h

215€ / persona

Curs esportiu per controlar el derrapatge en vehicles de tracció posterior i aprendre les tècniques básiques de sobreviratge i contravolant en aquest tipus de vehicles.

– Benvinguda i emplenament d’assegurances
– Posició de conducció i seguretat
– Habilitat al volant, anticipació i control de l’accelerador
– Control del sobreviratge i contravolant en corba simple
– Control del sobreviratge i contravolant en corbes enllaçades
– Tècniques de sobreviratge
– Conclusions i lliurament de diplomes

Aficionats i practicants del esport del motor que desitgin millorar el control del derrapatge. 

Tracció posterior Nissan 370Z de 330Cv equipats amb desconnectadors d’ABS, ASR i ESP.

Reserva la teva plaça en aquest formulari

* Aquesta informació pot estar subjecte a canvis d’última hora.

Reserva del curs: Drift N1 (4h)
Referència: DRIFT1
Data del curs: 13 Juliol 2024
Horari: 9 a 13h
0,00 €

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ
En cas de cancel·lar la reserva amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat es retornarà el 100% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva entre 7 i 2 dies abans de l'activitat es retornarà el 50% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva 48 hores abans de l'activitat no s’abonarà cap import. En cas de voler posposar la reserva per dates posteriors es necessari avisar amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat, sinó s’aplicaran les penalitzacions anteriors.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
En cas de no arribar a un mínim d'inscrits o per motius de força major, es posposarà el curs per una nova data. En aquest cas el client pot decidir si vol mantenir la reserva per una nova data o vol l’abonament del curs.
*Motos: En cas de pluja abundant durant l’activitat o per motius de seguretat, es posposarà la part del curs pendent de realitzar per una nova data. En qualsevol cas es necessari presentar-se al circuit excepte si s’informa del contrari.

OBSERVACIONS
Els cursos de conducció es realitzen en circuit tancat i estan dissenyats per a tots els públics que disposin del carnet de conduir corresponent, amb experiència i que condueixen de forma habitual.
En cas de novells es recomana que tinguin una experiència mínima per tal d’aprofitar el curs. En cas de persones amb fòbies o pors al volant, o persones sense carnet o experiència es recomana realitzar el curs personal corresponent.
*Motos: Ús obligatori del material de seguretat i homologat: casc, jaqueta i pantalons (o mono), guants i botes (si no disposeu d’algun material consulteu al centre). Motocicleta en bon estat mecànic d’ús, amb ITV en vigor, pneumàtics en bon estat i pressions revisades, dipòsit ple i lliure de fuites.

*Aquest formulari és una reserva de plaça amb pagament amb data concreta per al curs seleccionat.

Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE al Circuit Escola FAST PARCMOTOR de Castellolí

Regalar emocions als amants de la conducció ara és així de senzill!

* Consulta les condicions de reserva aquí.

Avisa'm: Drift N1 (4h)

*Aquest formulari és una pre-reserva. Un cop s'assigni una data concreta ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la reserva.