Cursos de conducció segura de Cotxes per a particulars

Cursos de conducció segura cotxes

Els cursos de seguretat de cotxes van dirigits a tots els conductors que utilitzen el vehicle de forma diària o esporàdica, ja sigui per desplaçaments personals o laborals, amb cursos oberts per a particulars i a mida per a empresa.

El centre disposa d’un equip d’instructors amb una llarga experiència en la formació i compta amb una extensa flota de vehicles CUPRA i SEAT equipats amb desconnectadors de sistemes per la impartició de formació en un circuit especialment dissenyat per aquest propòsit.

Formació especialitzada

CURSOS EN CONDUCCIÓ SEGURA COTXES

DESCOBREIX EL CURS QUE MILLOR S’ADAPTA A LES TEVES NECESSITATS I RESERVA LA TEVA PLAÇA

CONDUCCIÓ SEGURA
Conducció Novells Personal (4h)

Curs personal especialment enfocat a aquelles persones que es volen treure el carnet o s’acaben de treure el carnet de conduir i volen millorar el seus coneixements, aptituds i seguretat al volant.

INFORMACIÓ
curs de conducció segura
CONDUCCIÓ SEGURA
Conducció Segura Avançat N2 (8h)

Curs avançat per aprendre a controlar el vehicle davant de situacions de risc més complexes, aprendre a reaccionar i anticipar riscos en la conducció, i com realitzar una conducció defensiva.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ SEGURA
Conducció Segura N1 (8h)

Curs per aprendre a controlar el vehicle davant les situacions de risc més habituals, conèixer el funcionament i ús dels sistemes de seguretat actuals, aprendre a realitzar una conducció segura i com actuar en cas d’accident.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ SEGURA
Conducció Segura Bàsic (4h)

Curs bàsic per aprendre a controlar el vehicle davant les situacions de risc més habituals així com conèixer el funcionament i ús dels sistemes electrònics de seguretat actuals.

INFORMACIÓ
Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE al Circuit Escola FAST PARCMOTOR de Castellolí

Regalar emocions als amants de la conducció ara és així de senzill!

* Consulta les condicions de reserva aquí.