INSTAL·LACIONS
FAST PARCMOTOR

El Circuit Escola de FAST es troba ubicat en el Parcmotor de Castellolí (Barcelona). El complex compta amb diferents instal·lacions i serveis per tal de fomentar la formació, esdeveniments, proves i l’esport del motor.

CIRCUIT ESCOLA FAST PARCMOTOR

El Circuit Escola disposa de diferents pistes dissenyades per oferir cursos de conducció i activitats per a tot tipus de vehicles i per tots els nivells i públics.

EDIFICI ESCOLA

L’Edifici Escola compta amb 230m2 de sales sectoritzables repartides en 3 aules de 50m2 i un hall de 80m2, per tal d’impartir formació, seminaris, càterings, etc. Amb una capacitat màxima de 150 persones.

ESCOLA DE CONDUCCIÓ

L’Escola de Conducció disposa de flota pròpia de vehicles CUPRA, SEAT i motos Kawasaki, així com vehicles 4×4, furgonetes i industrials segons necessitats del client.

CAMP DE PRÀCTIQUES CONTRA INCENDIS I EMERGÈNCIES

El Centre també disposa d’un Camp de Pràctiques Contra Incendis i Emergències, amb diferents escenaris i mitjans per tal de simular diferents situacions amb foc real i impartir formació en Extinció d’Incendis per diferents col·lectius i professionals.

CIRCUIT DE NEU I GEL A ANDORRA

Durant la temporada d’hivern es realitzen cursos i activitats de conducció sobre neu i gel per a particulars, empreses i marques en el Circuit d’Andorra. Seu del Trofeu Andros i de les G-Series es troba situat en el Port d’Envalira (Pas de la Casa, Andorra), a una alçada de 2.400m i disposa d’una pista d’1km de llarg i plataforma de 5.000m2.

CIRCUIT ESCOLA DE XEST VALÈNCIA

FAST també disposa del Circuit Escola de Xest, ubicat en el Circuit de València, on també es realitza formació en conducció per a tots els nivells i públics així com esdeveniments i activitats per empreses i marques.

Ens desplacem a qualsevol circuit de la península.

FAST es desplaça a qualsevol circuit de la península així com a les instal·lacions del client per tal de cobrir les seves necessitats formatives i segons els públics de cada zona.

Aprèn a conduir amb FAST