Cursos de conducció per a Industrials

Cursos de conducció industrials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Formació especialitzada

CURSOS EN CONDUCCIÓ VEHICLES INDUSTRIALS

DESCOBREIX EL CURS QUE MILLOR S’ADAPTA A LES TEVES NECESSITATS I RESERVA LA TEVA PLAÇA

CONDUCCIÓ INDUSTRIALS
Conducció furgonetes

En el curs de cconducció de furgontes apren a controlar el vehicle davant les situacions de risc més habituals, conèixer el funcionament i ús dels sistemes de seguretat actuals, aprendre a realitzar una conducció segura en diferents situacions.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ INDUSTRIALS
Conducció autobusos

En el curs de conducció d’autobusos podràs aprendre a controlar el vehicle davant les situacions de risc més habituals, conèixer el funcionament i ús dels sistemes de seguretat actuals, aprendre a realitzar una conducció segura en diferents situacions.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ INDUSTRIALS
Conducció camions i MMPP

En el curs de condució cacmions i MPP apren a controlar el vehicle davant les situacions de risc més habituals, conèixer el funcionament i ús dels sistemes de seguretat actuals, aprendre a realitzar una conducció segura en diferents situacions.

INFORMACIÓ