CURS DE CONDUCCIÓ MOTOCICLETES

Conducció Segura Motos N1 (8h)

Referència: MS1

DATA CURS

1 Juny 2024

A concretar

9 a 18h

170€ / persona

Curs per aprendre a reaccionar davant les situacions de risc més habituals, guanyar tècnica i control sobre la motocicleta, i aprendre a realitzar una conducció segura.

– Benvinguda i emplenament d’assegurances
– Dinàmica de la moto, frenada i trajectòries
– Posició de conducció i seguretat
– Habilitat sobre la moto i anticipació
– Frenades d’emergència en recta lliscant
– Frenada d’emergència amb esquiva
– Ordre de conducció i dinàmica de la moto
– Traçat de corbes i trajectòries de seguretat
– Conclusions i lliurament de diplomes

En cas de pluja es posposarà la part del curs que quedi pendent de realitzar.
Recomanat a tots els conductors que desitgin millorar la seguretat sobre la moto (a partir de 125c.c.).
Amb la motocicleta del client (en bon estat d’ús i amb ITV en vigor). Pràctiques de frenada amb KAWASAKI amb rodetes (amb i sense ABS).

Reserva la teva plaça en aquest formulari

* Aquesta informació pot estar subjecte a canvis d’última hora.

Reserva del curs: Conducció Segura Motos N1 (8h)
Referència: MS1
Data del curs: 1 Juny 2024
Horari: 9 a 18h
0,00 €

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ
En cas de cancel·lar la reserva amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat es retornarà el 100% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva entre 7 i 2 dies abans de l'activitat es retornarà el 50% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva 48 hores abans de l'activitat no s’abonarà cap import. En cas de voler posposar la reserva per dates posteriors es necessari avisar amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat, sinó s’aplicaran les penalitzacions anteriors.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
En cas de no arribar a un mínim d'inscrits o per motius de força major, es posposarà el curs per una nova data. En aquest cas el client pot decidir si vol mantenir la reserva per una nova data o vol l’abonament del curs.
*Motos: En cas de pluja abundant durant l’activitat o per motius de seguretat, es posposarà la part del curs pendent de realitzar per una nova data. En qualsevol cas es necessari presentar-se al circuit excepte si s’informa del contrari.

OBSERVACIONS
Els cursos de conducció es realitzen en circuit tancat i estan dissenyats per a tots els públics que disposin del carnet de conduir corresponent, amb experiència i que condueixen de forma habitual.
En cas de novells es recomana que tinguin una experiència mínima per tal d’aprofitar el curs. En cas de persones amb fòbies o pors al volant, o persones sense carnet o experiència es recomana realitzar el curs personal corresponent.
*Motos: Ús obligatori del material de seguretat i homologat: casc, jaqueta i pantalons (o mono), guants i botes (si no disposeu d’algun material consulteu al centre). Motocicleta en bon estat mecànic d’ús, amb ITV en vigor, pneumàtics en bon estat i pressions revisades, dipòsit ple i lliure de fuites.

*Aquest formulari és una reserva de plaça amb pagament amb data concreta per al curs seleccionat.

Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE al Circuit Escola FAST PARCMOTOR de Castellolí

Regalar emocions als amants de la conducció ara és així de senzill!

* Consulta les condicions de reserva aquí.

Avisa'm: Conducció Segura Motos N1 (8h)

*Aquest formulari és una pre-reserva. Un cop s'assigni una data concreta ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la reserva.