Cursos de conducció esportiva de Cotxes per a particulars

Cursos de conducció esportiva cotxes

Els cursos esportius de cotxes van dirigits a tots els aficionats i practicants del esport del motor així com pilots que volen guanyar tècnica i control del vehicle per tal de millorar resultats i seguretat.

El centre disposa d’un equip d’instructors amb una llarga experiència en la formació i compta amb una extensa flota de vehicles CUPRA i SEAT equipats amb desconnectadors de sistemes per la impartició de formació en un circuit especialment dissenyat per aquest propòsit.

Formació especialitzada

CURSOS EN CONDUCCIÓ ESPORTIVA COTXES

DESCOBREIX EL CURS QUE MILLOR S’ADAPTA A LES TEVES NECESSITATS I RESERVA LA TEVA PLAÇA

CONDUCCIÓ ESPORTIVA
Drift personal (4h)

Curs per a una o dues persones amb el cotxe del client o del circuit per aprendre les tècniques de conducció esportiva amb programes a mida segons necessitats i nivell de cada client.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ ESPORTIVA
Drift Avançat N2 (4h)

Curs esportiu per controlar el derrapatge en vehicles de tracció posterior i aprendre les tècniques avançades de sobreviratge i contravolant en aquest tipus de vehicles.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ ESPORTIVA
Drift N1 (4h)

Curs esportiu per controlar el derrapatge en vehicles de tracció posterior i aprendre les tècniques básiques de sobreviratge i contravolant en aquest tipus de vehicles.

INFORMACIÓ
CONDUCCIÓ ESPORTIVA
Conducció Esportiva N1 (8h)

Curs esportiu per aprendre les tècniques bàsiques de pilotatge, guanyar control en situacions límit, i aprofitar la dinàmica del vehicle en conducció esportiva.

INFORMACIÓ
Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE al Circuit Escola FAST PARCMOTOR de Castellolí

Regalar emocions als amants de la conducció ara és així de senzill!

* Consulta les condicions de reserva aquí.