Condicions generals de compra

L’Avís Legal publicat en aquesta pàgina web identifica el titular segons allò establert a l’Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i conté informació sobre la política de protecció de dades de caràcter personal.

Els serveis oferts en aquesta pàgina estan destinats al consum, per la qual cosa el contracte de compravenda es realitza en el moment en què el client emet la confirmació expressa de la comanda. Per aquest motiu, FAST ENGINYERIA, S.L. recomana la lectura íntegra de l’avís legal i d’aquestes condicions generals abans d’acceptar la comanda.

Aquest contracte se subscriu en el marc legal establert per al Comerç Electrònic per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, tenint en compte la Llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació del comerç minorista, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 3/2014, del 27 de març. Les condicions de contractació són les següents:

Característiques dels serveis
Les característiques dels serveis oferts en aquest lloc web apareixen a la descripció dels mateixos.

Preus
S’aplicaran els preus vigents que consten a la pàgina web en el moment de la formalització de la reserva.

Idiomes de reserva
Espanyol/Català

 

Passos per fer la reserva. Empleneu el formulari de reserva dels serveis que us interessin. Un cop acabat serà redirigit a una passarel·la de pagament on haurà d’emplenar les dades de la targeta per a la compra. Un cop finalitzat el procés rebrà una confirmació de la compra efectuada per correu electrònic.

Formes de pagament. FAST ENGINYERIA, S.L. disposa de normes de seguretat molt altes per assegurar el pagament amb tota confiança. El pagament del preu dels productes es realitzarà mitjançant la forma indicada a continuació:
– Pagament mitjançant targeta de crèdit. Visa, o MasterCard. El client pot triar el pagament mitjançant targeta de crèdit, de manera que l’operació es confirmarà en el moment en què es faci la reserva.

Política de Devolució: En cas de cancel·lar la reserva amb una antelació superior a 7 dies abans de l’activitat, es tornarà el 100% de l’import. En cas de cancel·lar la reserva entre 7 i 2 dies abans de l’activitat, es tornarà el 50% de l’import. En cas de cancel·lar la reserva 48 hores abans de l’activitat, no s’abonarà cap import. En cas de voler posposar la reserva per dates posteriors, cal avisar amb una antelació superior a 7 dies abans de l’activitat, si no s’aplicaran les penalitzacions anteriors.

Política de cancel·lació: En cas de no arribar a un mínim d’inscrits o per motius de força major, el curs es posposarà per nova data. En aquest cas el client pot decidir si voleu mantenir la reserva per una nova data o voleu l’abonament del curs.
*Motos: En cas de pluja abundant durant l’activitat o per motius de seguretat, es posposarà la part del curs pendent de fer per una nova data. En qualsevol cas cal presentar-se al circuit excepte si s’informa del contrari.

Política de preus. FAST ENGINYERIA, S.L. es reserva unilateralment el dret a la modificació del preu dels productes oferts a través d’aquest lloc web, s’aplicaran els preus vigents a la publicitat coincident amb el moment de la formalització de la reserva, per garantir al client la veracitat del preu dels productes.

Resolució de litigis en línia. D’acord amb l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d’accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre el consumidor i FAST ENGINYERIA, S.L., sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció d’un tercer, anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua d’intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb les dues parts per assolir un acord, podent finalment suggerir i/o imposar una solució al conflicte. Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Llei aplicable i jurisdicció. Aquestes condicions s’han de regir o interpretar d’acord amb la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. Les parts acorden sotmetre als jutjats i tribunals del domicili del consumidor qualsevol controvèrsia que es pugui suscitar de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes condicions. En cas que el consumidor tingui el domicili fora d’Espanya, les parts renuncien expressament a qualsevol altre fòrum i se sotmetran als jutjats i tribunals més propers a la població de CASTELLOLÍ (Espanya).

Dubtes o reclamacions. Tenim fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris, podeu sol·licitar-los a través de qualsevol dels mitjans de comunicació descrits a continuació. L’usuari pot adreçar els vostres dubtes, reclamacions o consultes sobre la reserva a:

 

Empresa: FAST ENGINYERIA, S.L.
Adreça: Ctra. N-IIa, Km. 560, 08719 Castellolí (Barcelona)
Telèfon: 931 160 366
Email: info@fastparcmotor.com