Cursos a mida per a empreses

El centre està especialitzat en la Formació i Prevenció de Riscos Laborals en la conducció, elaborant programes formatius a mida per a cada col·lectiu i empresa, segons les seves necessitats i tipologia de vehicles utilitzats.

Forma a la teva empresa en conducció segura

Els cursos van dirigits a tots els conductors que utilitzen el vehicle com a eina de treball durant la jornada laboral (in mision) o per desplaçar-se del domicili al lloc de treball (in itinere), els quals estan considerats com a accident laboral en cas de sinistre.

ESCOLA DE CONDUCCIÓ PER A EMPRESES

El centre disposa d’un equip d’instructors amb una llarga experiència en la formació i compta amb una extensa flota amb diferents tipus de vehicles en un circuit especialment dissenyat per aquest propòsit.

Tipologia de cursos per a millorar la conducció dels teus treballadors:

Conducció segura i PRL en la conducció

Curs pràctic per millorar la seguretat al volant i reduir els accidents laborals en els trajectes in itinere i in mision, tant per cotxe, moto, furgoneta i camió.

Distraccions i velocitat

Cursos amb programes específics per treballar els factors de risc més importants, demostrant l’impacte que tenen en la conducció i com evitar les situacions de risc.

Vehicles elèctrics i híbrids

Cursos específics amb aquest tipus de vehicles per tal d’aprendre a utilitzar de forma segura aquests vehicles i com treure’n profit de les seves avantatges.

Conducció eficient

Cursos per aprendre a realitzar una conducció ecològica i reduir els costos econòmics i ambientals de la conducció per carretera i ciutat. Homologat per l’ICAEN pel reconeixement de flota eficient.

Tallers

Cursos d’actuació en cas d’accident, simulador de bolcada, primers auxilis i DEA, protocol PAS, amb simulacres i demostracions per aprendre de forma vivencial com actuar de forma correcte en aquestes situacions.

Teories i seminaris

Teories de conducció segura i conscienciació al volant in situ o online, actuació en cas d’accident i simulador de bolcada, primers auxilis i DEA, protocol PAS, etc.

Aula Virtual

Cursos a distància en plataforma virtual, amb continguts a mida segons les hores convingudes i la flexibilitat de poder fer el curs quan l’alumne prefereixi.

Cursos bonificats

Com a centre autoritzat es gestiona tota la documentació necessària per a la bonificació de tot tipus de cursos a través de FUNDAE.

Ets empresa?

El centre està especialitzat en la formació i prevenció de RRLL, elaborant programes formatius a mida per a cada col·lectiu i empresa, segons les seves necessitats i requeriments.

FORMACIÓ EN LA CONDUCCIÓ

Contacta amb nosaltres i sol·licita informació personalitzada