CURS DE CONDUCCIÓ UNIVERSITATS

Conducció Segura Estudiants UPC

Referència: CSUPC

DATA CURS

28 i 29 Octubre 2023

A concretar

9 a 18h

190€ / persona

Curs semipresencial per aprendre a realitzar una conducció segura així com reaccionar i controlar el vehicle en situacions de risc. Els curs consta de una part teòrica a distància i una part pràctica en cap de setmana al circuit amb els vehicles del centre. Reconeixement de 3 crèdits ECTS.

– Benvinguda i emplenament d’assegurances
– Posició de conducció i ús del volant
– Habilitat al volant i anticipació
– Dinàmica del vehicle elèctric
– Frenades d’emergència lliscant
– Ordre en la conducció i frenada regenerativa
– Conclusions i lliurament de diplomes

Recomanat a tots els estudiants de la UPC que desitgin millorar la seguretat al volant.

Turismes equipats amb desconnectadors d’ABS, TCS i ESP.

– Les dates que es mostren a la web corresponen als dies de pràctiques.
– Un mes abans de les pràctiques es donarà accés al contingut teòric a través de la plataforma ATENEA de la UPC.
– Es realitza una avaluació teòrica tipus test i avaluació pràctica durant les pràctiques, amb un pes del 50% cadascuna.
– Un cop acabat i superat el curs s’entregarà un certificat per convalidar els crèdits.
Durant les pràctiques es disposa d’una hora per dinar. Al circuit hi ha màquines de cafè/snacks i un bar. Es recomana portar dinar.

Reserva la teva plaça en aquest formulari

* Aquesta informació pot estar subjecte a canvis d’última hora.

Reserva del curs: Conducció Segura Estudiants UPC
Referència: CSUPC
Data del curs: 28 i 29 Octubre 2023
Horari: 9 a 18h
0,00 €

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ
En cas de cancel·lar la reserva amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat es retornarà el 100% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva entre 7 i 2 dies abans de l'activitat es retornarà el 50% de l'import. En cas de cancel·lar la reserva 48 hores abans de l'activitat no s’abonarà cap import. En cas de voler posposar la reserva per dates posteriors es necessari avisar amb una antelació superior a 7 dies abans de l'activitat, sinó s’aplicaran les penalitzacions anteriors.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
En cas de no arribar a un mínim d'inscrits o per motius de força major, es posposarà el curs per una nova data. En aquest cas el client pot decidir si vol mantenir la reserva per una nova data o vol l’abonament del curs.
*Motos: En cas de pluja abundant durant l’activitat o per motius de seguretat, es posposarà la part del curs pendent de realitzar per una nova data. En qualsevol cas es necessari presentar-se al circuit excepte si s’informa del contrari.

OBSERVACIONS
Els cursos de conducció es realitzen en circuit tancat i estan dissenyats per a tots els públics que disposin del carnet de conduir corresponent, amb experiència i que condueixen de forma habitual.
En cas de novells es recomana que tinguin una experiència mínima per tal d’aprofitar el curs. En cas de persones amb fòbies o pors al volant, o persones sense carnet o experiència es recomana realitzar el curs personal corresponent.
*Motos: Ús obligatori del material de seguretat i homologat: casc, jaqueta i pantalons (o mono), guants i botes (si no disposeu d’algun material consulteu al centre). Motocicleta en bon estat mecànic d’ús, amb ITV en vigor, pneumàtics en bon estat i pressions revisades, dipòsit ple i lliure de fuites.

*Aquest formulari és una reserva de plaça amb pagament amb data concreta per al curs seleccionat.

Caixes regal fast experience curs de conducció

Regala una FAST EXPERIENCE al Circuit Escola FAST PARCMOTOR de Castellolí

Regalar emocions als amants de la conducció ara és així de senzill!

* Consulta les condicions de reserva aquí.

Avisa'm: Conducció Segura Estudiants UPC

*Aquest formulari és una pre-reserva. Un cop s'assigni una data concreta ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la reserva.